Over Bos Rubber

Over Bos Rubber

Bos Rubber is sinds 1994 dé rubberspecialist van Noord-Holland. Met ons brede assortiment rubber producten richten wij ons vooral op:

  • paarden, rundvee, varkens en landbouw
  • honden
  • carrosseriebouw
  • tegels voor speeltuin en dakterras
  • fitnessvloeren voor sportscholen

Bos Rubber is hoofddealer voor een aantal kwaliteitsmerken waaronder Granuflex en Ecorasters. Omdat wij rechtstreeks inkopen bij fabrieken – dus zonder tussenhandel – zijn onze prijzen altijd zeer scherp.

Array

Rubber op maat

Heeft u maatwerk nodig voor een speciale opdracht? Bos Rubber snijdt uw product precies op maat.

In bepaalde gevallen kunt u via Bos Rubber ook maatwerk direct vanuit de fabriek krijgen. Dit scheelt u een hoop afval, werk en geld. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Bos Rubber heeft voor elke toepassing een passend product en voor ieder probleem de perfecte oplossing!

Bos Rubber staat voor kwaliteit

Kwaliteit heeft bij ons de allerhoogste prioriteit. Logisch, want dat is een absolute voorwaarde om de functie van het rubber te kunnen waarborgen. Vaak werken wij met nylon inlage om het rubber extra sterk te maken. Elke toepassing vraagt om ander rubber. Wij adviseren u graag.

Al ons nieuwe rubber gaat in de fabriek door een kwaliteitscontrole zodat we zeker weten dat er niks aan het rubber mankeert. Bij veel van ons rubber geven wij garanties. Ook gebruikt of B-keus rubber kijken wij altijd zorgvuldig na.

Wij hopen dat deze website u een goede indruk geeft van wat Bos Rubber levert. Voor informatie of persoonlijk advies kunt u altijd contact opnemen.