Over Bos Rubber

bos rubber

Wij zijn opgericht in het jaar 1994, Door de jaren heen hebben wij een uitgebreid assortiment op het gebied van rubber en een groot aantal hoofddealer-schappen opgebouwd.

Ons brede assortiment is vooral toegespitst op de paardenbranche, veeteelt, landbouw, carrosseriebouw, varkens, honden, speel/dakterrastegels. Door onze directe inkoop bij fabrieken dus zonder tussenhandel kunnen wij u zeer scherpe prijzen aanbieden.

Rubber maatwerk

Bespaar uzelf tijd en energie! Voor speciale opdrachten kunnen wij het voor u op maat snijden.

Bij ons is het ook mogelijk maatwerk vanuit de fabriek te krijgen, dit scheelt u afval, werk en geld. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

We staan voor kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons bovenaan. Kwaliteit van rubber is ontzettend belangrijk om de functie ervan te waarborgen. Vaak werken wij met nylon inlage om het rubber sterk te maken, voor elk doel heeft u vaak een ander soort rubber nodig. Laat u hierom goed door ons informeren.

Al ons nieuwe rubber gaat in de fabrieken door een kwaliteit controle om ervoor te zorgen dat er niks aan het rubber mankeert. Bij veel van ons rubber worden garanties gegeven. Gebruikt rubber of B-keus rubber wordt door ons zelf altijd zorgvuldig nagekeken of dit goed is voor uw doel.

Wij hopen dat onze site u een goede indruk geeft wat wij leveren, voor meer informatie of persoonlijk advies mag u altijd contact opnemen. Klik hiervoor op contact of kijk onderaan de pagina.

Bosrubber heeft voor elke toepassing een passend product en biedt voor ieder probleem de perfecte oplossing!